Curs de Pian - PsihoArt

Pianul este unul dintre cele mai cunoscute instrumentele muzicale care îți oferă o viziune cu spectru larg a ceea ce înseamnă exprimarea emoțiilor prin muzică.


Obiective:
Pianul dezvoltă anumite abilitați utile copilului și adultului de mai târziu în toate activitățile sale: ordonează mintea, dezvoltă capacitatea de concentrare, creativitatea, relaxează, dezvolta memoria selectivă si independența mâinilor, picioarelor și multe altele, dar mai ales îl responsabilizează pe cel mic. Imaginati-va utilizand ambele maini, cele 10 degete ale acestora, ambii ochi si creierul dumneavoastra, toate simultan!
Lecțiile de pian pentru cei cu vârstă între 4-6 ani sunt concepute de așa manieră, încât copiii să aibă posibilitatea să experimenteze și să exploreze muzica, dobândind treptat cunoștințele fundamentale despre muzică și cântatul la pian. 
Programul pentru cei cu vârste cuprinse între 6-7 ani are în vedere dorință naturală a acestei vârste pentru invătarea notelor și a citirii de partituri. 
Pentru programul dedicat celor de peste 8 ani, avem în vedere posibilitatea de a invăta piese muzicale melodioase, care să le sporească plăcerea de a cântă la pian. 
Copiii se vor familiariza cu un instrument muzical de elită, al cărui studiu dezvoltă inteligența!

Pret

1 ședința individuala (60 minute) / săptămână – 50 lei sedinta (abonament 1 luna 180 lei)
2 ședințe individuale (60 minute) / (abonament 1 luna 300 lei)


Pentru detalii și înscrieri va rugam să ne contactați telefonic la numărul 0756/673/072 sau prin email contact@psihoart-timisoara.ro