Curs dezvoltare personala si emitionala - PsihoArt

„Numele meu este Dolly și voi fi consilierul pentru Dezvoltarea Persoanală a copilului dumneavoastră la cursul PsihoArt. Am o experiență de 4 ani in domeniul psihologiei copilului si adoptiei fiind psiholog si psihoterapeut sub supervizare in terapie sistemica de familie si de cupluʺ.
Cursurile si atelierele PsihoArt au drept scop dezvoltarea inteligentei emotionale, abilitatiilor de comunicare, competentelor sociale, personalitatii, increderii si autocunoasterii, copiii invatand in mod constructiv sa faca fata provocarilor din viata de zi cu zi 
Tehnicile și metodele folosite în cadrul atelierelor sunt din domeniul dramaterapiei, au la bază învățarea prin joc și sunt preponderent creative: desen, dans și mișcare, povești terapeutice, experimente practice, teatru, jocuri de rol/ grup/socializare etc. 
La sfârșitul unui an școlar părinții vor primi câte o  fișă de observații personalizată, sugestii și recomandări pentru continuarea dezvoltării personale a copiilor. .

Pret

1 ședința grup (60 minute) / 35 lei sedinta/copil (abonament 1 luna 120 lei)
2 ședințe grup (60 minute ) / 25 lei sedinta/ copil (abonament 1 luna 200 lei)

Informatii suplimentare*La cerere se pot face ședințe de terapie individuale.

Pentru detalii și înscrieri va rugam să ne contactați telefonic la numărul 0756/673/072 sau prin email contact@psihoart-timisoara.ro